Meglepett egy hatalmas arcra spricceléssel a hegy tetején

Étvágygerjesztő pénisz

Tartalom

  Erzsébet királynő így búcsúzott Fülöp hercegtől Néhány hónappal ezelőtt nagy feltűnést keltettek olasz tudósok, akik kidolgozták a robotpénisz koncepcióját, amely egy pénisz protézisen alapul.

  étvágygerjesztő pénisz

  Egész másképp működik azonban az a klasszikus modell, amelyet Mohammednek ültettek be nemrégiben. A brit férfi 6 éves korában vesztette el a saját péniszét egy autóbaleset során.

  étvágygerjesztő pénisz

  Ezt az állapotot azonban nem nemi vágy idézte elő, hanem gyógyulása érdekében orvosi előírásra a férfi maga. Azt ugyanis a protézis gazdája döntheti el, hogy mikor legyen erekciója: csupán étvágygerjesztő pénisz kell nyomnia egy gombot ahhoz, hogy gyomornedv áramoljon a péniszébe. Az erekció addig áll fenn, amíg a férfi egy másik gomb megnyomásával meg nem szünteti.

  A 14 napos erekció tehát szándékos döntés eredménye volt, amelynek köszönhetően előbb gyógyultak be a sebek, amelyek a protézis beültetése során keletkeztek.

  Bár Abad számára nagy megkönnyebbülés, hogy van működő nemi szerve, nem volt egyszerű az idáig vezető útja.

  étvágygerjesztő pénisz

  Nem kevesebb, mint műtétet kellett az elmúlt 3 évben elszenvednie, amelyek során például bőrt vettek ki étvágygerjesztő pénisz felsőkarjából a protézishez.

  A férfi azt állítja, hogy a műtét után folyamatos erekciója volt Fotó: illusztráció A szerelemben sem volt sok szerencséje eddig Mohammednek: a felesége ugyanis rövid ideig tartó házasság után tavaly elvált tőle.

  Ennek persze az is lehetett az oka, hogy egészen a nászéjszakáig nem tudta, hogy a férjének nincsen pénisze!

  étvágygerjesztő pénisz