Intim plasztikai beavatkozások – Debrecen – Borostyán Medical Center

Péniszvastagító műtét, Női intim beavatkozások

Beavatkozás előtt Konzultáció során felmérjük az esetleges problémát, illetve megtervezzük a beavatkozás menetét.

A fityma alakítása vagy eltávolítása (körülmetélés)

Páciensünk választhat a vágásos műtéti, vagy a lézeres eljárások közül. A kisajkak eltúlzott mérete elsődlegesen esztétikai hiba, komoly frusztrációt okozhat.

péniszvastagító műtét

A kisajak műtéti úton megkisebbíthető. Beavatkozás menete Helyi érzéstelenítésben végezzük a beavatkozást, mely során péniszvastagító műtét pici tűszúrásokat ejtünk az adott területen, ezt követően pár perccel később megkezdjük a műtétet.

A kisajakból a felesleges részeket kisebb metszésekkel eltávolítjuk, ezzel kialakítva a végleges kívánt ideális formát, méretet. Elsődlegesen felszívódó varratokat használunk, mert ezzel péniszvastagító műtét önt egy későbbi varratszedéssel járó kellemetlenségtől.

péniszvastagító műtét

A teljes beavatkozás maximum 1 órát vesz igénybe. Beavatkozás után Minimális kellemetlen érzés jellemző és kevésbé a fájdalom.

Férfi intimplasztika

Varratszedés nincs, csupán nap elteltével a külső varratok csomóit távolítjuk el. Duzzanat, váladékozás, asszimetria közvetlenül a műtét után jelentkezhet, de ez csak átmeneti jellegű, a teljes gyógyulás és eredmény 3 hónap múlva alakul ki.

Nagyajkak saját zsírral való feltöltése Lehetőség van a testfelületen kisebb-nagyobb besüppedések, hiányok, atrófiák valamint ráncok saját zsírral való feltöltésére.

  • Hosszú távú merevedés
  • Női intim beavatkozások Péniszvastagító műtét Kövesd a Life.
  • Merevedés hiányában
  • Nem árt az óvatosság, ugyanis egyes beavatkozások komoly veszéllyel járhatnak: lábujjeltávolítás, péniszvastagítás, -hosszabbítás, vaginaszűkítés és az ehhez hasonló beavatkozásoknak következményei lehetnek.
  • Pácienseink leggyakoribb kérdései és a válaszok!

Előnyei: Nem testidegen anyag, hanem a páciens saját zsírszövete kerül áthelyezésre. Először a kiválasztott területről leszívjuk a zsírt, majd a szeparálást követően történik a beinjektálás.

péniszvastagító műtét

Hátránya: Az átültetett zsírszövetről soha nem lehet tudni előre mennyi fog megmaradni és mennyi tűnik el. Egy második alkalommal pótolhatjuk az elvesztett zsírt.

péniszvastagító műtét

Általában 8 hét elteltével lehet megállapítani, hogy mi a végleges megmaradt zsírmennyiség. Péniszvastagítás A pénisz térfogata, saját zsírral való feltöltéssel igen nagymértékben, akár ,5 cm-el is megnövelhető. A műtét során először zsírt szívunk le a pácienssel egyeztetett területről, majd ezt követően kerül a saját zsír beinjekciózással a pénisz bőre alá.

Egy alkalom során átlagosan köbcentiméter mennyiségű zsírt tud feltölteni a plasztika sebész.

A férfiak péniszének mérete merev állapotban átlag 13 és 15 centiméter hosszú, az átmérője cm. Hereprotézis behelyezése Manapság egyáltalán nem ritka, hogy pácienseink nemi szerveikkel kapcsolatos esztétikai vagy fejlődési rendellenességek, esetleg sérülések miatt keresnek fel bennünket. A férfi intimplasztika területén a nőihez hasonlatosan számos beavatkozás lehet segítségünkre abban, hogy visszaadhassuk pácienseink önbizalmát és megoldjuk önértékelési problémáit. Évről évre folyamatosan növekszik a férfi intimplasztikai beavatkozások száma.

Éppen ezért előfordulhat, hogy alkalom is szükséges a kívánt méret eléréséhez. Fontos tudni, hogy az első töltés mindig alacsonyabb térfogat növekedést okoz, mert viszonylag nagyobb mennyiségben szívódik fel.

péniszvastagító műtét

A férfi intimplasztika műtét után enyhe fájdalom, ödéma, bevérzés jelentkezhet, illetve előfordulhat az operált terület fokozott érzékenysége. Ezek a tünetek hagyományos fájdalomcsillapító tabletta szedésével kezelhetők, és pár napon belül teljesen elmúlnak.

Intim plasztikai szolgáltatások.

Műtét után otthon