Tartalomjegyzék

Péniszek különböző, Egyetlen grafikon megmutatja, mekkorák a péniszek a világ körül

legjobb vérnyomáscsökkentő tea Szeretem a nagy péniszeket

Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter. Ez derült ki egy több ezer nő péniszek különböző zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible. Az online felmérést egy társkereső cég végezte.

apró péniszek hímivarú hím kakas fallosz

Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk. Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is.

Navigációs menü

A nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak örömöt. Ami még mindig jobb szám, mint a 13 százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt az orgazmushoz.

pénisz fel merevedése nincs libidó

A válaszokból azonban kiderült az is, hogy a méret számít ugyan, de nem minden. Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér.

a tininek nincs merevedése pénisze centiméterenként

Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni. Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.

krém az erekció serkentésére óvszer felvétele esetén merevedés esik le