Erotikus kiegészítők nagyker online

Pénisz serpenyő. Fütyi Serpenyő | Léggömb és Parti Áru Nagykereskedés

Tartalom

  pénisz serpenyő milyen gyógyszerrel hosszabbíthatja meg az erekciót

  Szerző: jd Hátborzongató felfedezést tettek a kutatók egy olyan hétköznapi tárgyról, amit gyakorlatilag minden férfi használ: a Páduai Egyetem vizsgálatából kiderült, hogy akár két és fél centivel is rövidülhet a férfi pénisze, amennyiben teflon bevonatú serpenyőt használ. A kutatásba bevont férfi vizsgálata során kiderült, hogy átlagosan tizenkét százalékkal kisebb azok pénisze, akik egy bizonyos PFC nevű anyaggal szennyezett környezetben nőttek fel; pénisz serpenyő az anyag a teflonbevonatokban is megtalálható.

  Ha magas a szennyezettség, már az anyaméhben is kimutatható a fiú magzatoknál, pénisznagyobbítás otthoni állapotban a kamaszok szervezetére is káros hatással van.

  pénisz serpenyő pénisz méretarány

  Ennek pedig az az oka, hogy a PFC olyan hatással van a férfi nemi hormonokra, amitől a nemi szervek visszamaradnak a fejlődésben. De nemcsak a serpenyő vagy a gyár közvetlen közelsége jelent veszélyt: a PFC a hetvenes évek óta megtalálható élelmiszer-csomagolásokban, szélvédőmosó folyadékokban, vízhatlan ruhák anyagában, kozmetikumokban, tisztítószerekben, rovarirtó spraykben.

  pénisz serpenyő esett erekciós prosztatagyulladás

  Dr Andrea Di Nisio, a kutatás vezetője elmondta, hogy a hetvenes évek óta Olaszország vizei is fertőzöttek a PFC-vel, mely az emberi szervezetbe belégzés, valamint evés és ivás útján kerülhet be.

  A szakember elmondta, hogy amíg az anyag használatát meg nem szüntetik, addig minden születendő fiúgyermeknél fennáll a kockázat, hogy felnőtt korukra nem csupán a péniszük marad el az átlagmérettől, de hormonzavaraik is lehetnek, pénisz serpenyő esetükben magasabb a terméketlenség kockázata.

  • Pénisz alakú nyeles serpenyő | szexshOp
  • Erotikus kiegészítők nagyker online
  • Töpörödik a hímtag, ha rendszeresen használja ezt az eszközt a férfi - Ripost