Öntvények Online pornó milf xxx video szabad - contentcafe.hu

Pénisz öntvények. Erotikai kellékek

A mű pénisz puha szilikon anyaga A pénisz behelyezésére szolgáló üreg 11 cm mély A telt csúcs 8 cm-rel meghosszabbítja a péniszt Termékleírás Rugalmas, hajlékony üreges szilikon felcsatolható strap-on hám, amibe behelyezheti a péniszét.

pénisz öntvények

A mű pénisz finom szilikonból készült. Más péniszekkel ellentétben ez lágy, használat közben rugalmasabb, nem fogja nyomni sem önt, sem a partnerét.

pénisz öntvények

A szilikon egy hipoallergén anyag, illatmentes és szagtalan, gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Megfelelő karbantartás mellett ez az anyag akár örökké is kitart.

pénisz öntvények

A pénisz csúcsa telt, maga az üreg körülbelül 11 cm mély. Ezzel akár 8 cm-rel meghosszabbíhatja a péniszét.

pénisz öntvények

A mű pénisz átmérője 4,5 cm, a belső üreg szélessége 3,5 cm. A pénisz alakja kissé felfelé irányul. A felülete sima; annak érdekében, pénisz öntvények könnyedén becsusszanjon, kenje be a felületét vízbázisú síkosítóval.

pénisz öntvények

A fekete hámot kifejezetten férfiaknak készítették. Az elülső alsó rész szabása kettéválik fordított V betű alakbanezáltal elegendő helyet teremt a heréknek, és nem fogja őket nyomni.

pénisz öntvények

Síkosító és karbantartás Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Körülmetélés -- Egy hagyomány nyomában

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.