Ezt ne tegye, ha nem akarja, hogy két centivel kisebb legyen a pénisze

Pénisz arca, Tartalomjegyzék

mit kell tenni az erekció erősítése érdekében férfi orvos és pénisz

Japán másik arca: termékenységi fesztivál óriásfallosszal Travelo Gyerekektől a nagymamákig mindenki felvonul a nyomában — írja az Independent.

Ha elmegy megnézni a cseresznyevirágzástakkor ezt se hagyja ki. A sintó vallásnak fontos részét képezi tavasszal egy termékenységi fesztivál, a Kanamara Macuri, szó szerinti fordításban az Acélfallosz fesztiválja. Ilyenkor több ezren pénisz arca az utcákra, és egymást érik a különféle méretű és színű péniszek.

neurózis erekció gyenge merevedés cukorbetegséggel

A fesztivál központi eleme három hatalmas mikoshi, azaz körbehordozott szent tárgy, melyet egy tucat helyi lakos a vállán visz körbe. A résztvevők egymást lökdösve, énekelve, ugrálva igyekeznek jobban látni. Először egy fényes, fekete fémből készült fallosz vonul, aztán egy fából készült, majd egy pink péniszt követnek végig a negyedben. Ebben a szentélyben évszázadok óta imádkoztak a párok gyermekáldásért és családi békéért, a Már abban az időben is tartottak itt szexuális töltetű fesztiválokat, de pénisz arca szokás a Aztán az es években a főpap úgy döntött, újjáéleszti, és azóta újra dúl a Kanamara Macuri.

Eleinte éjszaka tartották a murit, mindössze pár tucat résztvevővel. És bár sokan viccet látnak a fesztiválban, a fesztivált újjáélesztő főpap felesége, aki maga is papnő a pénisz arca szentélyben, hangsúlyozza, hogy az egész rendezvény teljesen legális, mind politikai, mind vallási szempontból.

Címke: pénisz

A pink falloszt az ellenkező nem ruháiba öltözött résztvevők, férfiak és nők egyaránt viszik körbe, rendszerint a szivárvány minden színében pompázó parókában: ennek célja a meleg közösségek elfogadásának erősítése. A sintó vallás senkit sem tagad meg nemi irányultsága miatt. A fesztiválon a képek tanúsága szerint minden korosztály jól mulat.

Úgy tűnik tehát, ez is csak egyike a Japánban uralkodó számos meglepő szokásnak. Szóljon hozzá 0 hozzászólás Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról?

Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

az erekció nem elég szilárd nő orvos pénisz