Tartalomjegyzék

Behúzható pénisz

A férfi körülmetélésének kockázatai A férfi körülmetélés a fityma műtéti eltávolítása. A fityma a behúzható bőrredő, amely a pénisz végét takarja. Ez a bőr folytatása, amely az egész péniszt lefedi. Ez az oldal a fiúk orvosi okokból történő körülmetélésére összpontosít, és a következőket tartalmazza: miért hajtják végre a férfi körülmetélést hogyan alakul a fityma a férfi körülmetélésének orvosi okai az eljárás a férfi körülmetélése után felépül a férfiak körülmetélésének kockázata További információ a férfiak körüli körülmetélésről, orvosi okokból.

behúzható pénisz

Kétéves kor körül - vagy bizonyos esetekben később - a fityma természetes módon el kell, hogy váljon a pénisz fejétől hüvely. A teljes elválás a legtöbb fiúnál ötéves korig következik be.

Huszonnégy

Néhány fiú esetében a fityma hosszabb ideig tarthat, mire elválik, de ez nem azt jelenti, hogy probléma van, hanem egy későbbi szakaszban általában csak leválik.

Amint a fityma elkezd elválni a pénisz fejétől, láthatja, hogy a fityma "ballonál", amikor a fia vizeletürül.

behúzható pénisz

Ez időnként fertőzéshez balanitis vezethet, de ez a léggömbözés általában idővel rendeződik. Soha ne próbálkozzon a fia behúzható pénisz visszakényszerítésével, mert fájdalmas lehet és károsíthatja a fitymát.

Orvosi okok a fiú körülmetélésre Ritkán fordul elő, hogy fiúknál a körülmetélést orvosi okokból ajánlják. Ennek oka, hogy általában más kevésbé invazív és kevésbé kockázatos kezelések állnak rendelkezésre.

behúzható pénisz

A phimosis enyhe eseteit helyi szteroidokkal lehet kezelni, amelyek elősegítik a bőr megpuhulását és megkönnyítik a fityma visszahúzódását. A körülmetélésre azonban szükség lehet, ha a fityma megsérült, és nem csúszik vissza a pénisz feje fölött.

Ki kérhet segítséget?

Ötéves kora előtt ez nagyon ritka. Parafimózis esetén az egészségügyi szakember helyi érzéstelenítő gélt dörzsölhet a pénisz fejére hüvelyhogy csökkentse a fájdalmat és a gyulladást. Ezután nyomást gyakorolhatnak a vakra, miközben a fitymát előre tolják. A paraphimosis súlyos eseteiben helyi érzéstelenítő gél alkalmazható, és a fitymában kis rés készíthető a nyomás enyhítésére. A balanitis és a balanitis xerotica obliterans néha sikeresen kezelhető kortikoszteroid kenőcs, gél vagy krém, antibiotikus krémek vagy gombaellenes krémek segítségével.

behúzható pénisz

A legtöbb UTI enyhe és antibiotikumokkal kezelhető. Az ismételt UTI-k azonban alkalmanként vesekárosodást okozhatnak. Például, ha egy fiúnak olyan születési rendellenessége van, behúzható pénisz miatt a vizelet visszaszivárog a vesébe, a baktériumok átterjedhetnek a fitymáról, a vizelettel és megfertőzhetik a vesét. Ezekben az esetekben a körülmetélés ajánlható.

Az eljárás A körülmetélést általában napi betegen végzik.

behúzható pénisz

Ez azt jelenti, hogy gyermeke ugyanazon a napon kerül kórházba, amikor megműtötték, és nem kell éjszakára maradnia. Nem fog enni vagy inni a műtét előtt - levélben kapsz részletes információkat. Kórházba kerülése után gyermekét látni fogja a sebész, aki elvégzi az eljárást. Részletesebben elmagyarázzák a műveletet, megbeszélik az esetleges aggályokat és megválaszolják a felmerülő kérdéseket.

Arra is behúzható pénisz Önt, hogy írja alá egy hozzájárulási űrlapot, megadva az engedélyét a művelethez. Az aneszteziológus a műtét előtt meglátogatja gyermekét is.

Rendszerint általános érzéstelenítésük lesz, ezért az eljárás során öntudatlanok lesznek, és nem behúzható pénisz fájdalmat vagy kellemetlenséget érezni. A körülmetélés viszonylag egyszerű eljárás. A fitymát közvetlenül a pénisz feje mögött szikével vagy sebészeti ollóval távolítják el.

Bármely vérzés hővel cauterizált megállítható. A bőr fennmaradó széleit oldható öltésekkel varrják össze. Akár hat hétig is eltart, mire a fia pénisze teljesen meggyógyul. A férfi körülmetélés után felépül A műtét után egy kötést helyeznek a péniszre a seb védelme érdekében.

Androextender Pénisznövelő Andromedical 8065

Mielőtt gyermeke hazamenne, eltávolítjuk. A vizeletürítés után hazaengedik, ami eleinte kissé kényelmetlen lehet. A pénisz a műtét után néhány napig fáj és gyulladt. Felírható kenőcs, amelyet néhány napig lehet használni a terület gyógyulásának elősegítésére. Gyermekének behúzható pénisz három napig rendszeres le, amikor felálló is szüksége lesz, paracetamol vagy ibuprofen formájában.

Válaszvideó - Szex - A férfi nemiszerv

Lehet, hogy a műtét után néhány napig laza ruházatot - vagy egyáltalán semmilyen ruhát - viselni az alsó felén. A vizelet átadása a fürdőben vagy a zuhany alatt is kényelmesebb lehet. Gyermeke a műtétet követő napon fürödhet. Kerülnie kell a biciklizést vagy más játékokat, amelyeken ül, mindaddig, amíg le nem duzzad.

Pénisz XL Flatpack Manuela Crazy E22644

Körülbelül egy héttel a műtét után visszatérnie kell az iskolába vagy az óvodába. Feltétlenül tájékoztassa az iskolát vagy az óvodát a műveletről. A legtöbb esetben utólagos megbeszélésre nincs szükség. Azonban vegye fel a kapcsolatot orvosával vagy a kórházi gondozóval, ha: a pénisz vérzik a pénisz a műtét után két héttel még mindig duzzadt a vizeletürítés néhány nappal a műtét után is fájdalmas A férfi körülmetélésének kockázatai A körülmetéléssel járó kockázatok, ha képzett és tapasztalt orvosok végzik, kicsi.

A fő kockázat a vérzés, mind a műtét alatt, mind az után.

behúzható pénisz

A sebész lezárja az esetleges vérzést az eljárás során, és az utána alkalmazott kötés elnyeli a további vérzést. Azonban forduljon orvoshoz, ha gyermeke pénisze továbbra is vérzik hazatérése után. Az általános érzéstelenítéssel kapcsolatos kockázatok is fennállnak, például súlyos allergiás reakció anafilaxia.

Ezek a legjobb szexpózok kisebb pénisszel rendelkező férfiak számára (18+)

Ezek a kockázatok azonban csekélyek. Az aneszteziológus a műtét előtt elmagyarázza az Ön kockázatát. További információkat olvashat az általános érzéstelenítés szövődményeiről és kockázatairól.