Péniszméret világtérkép: Európában a magyaroké a legnagyobb

Péniszméretek ázsiaiak. FIGYELMEZTETÉS

Tartalom

  péniszméretek ázsiaiak a pénisz görbülete hypospadias

  Péniszméret: megnyugodtak a kínaiak Megosztás Mostantól nem kell szégyenkezniük méreteik miatt a kínai férfiaknak, ugyanis egy hongkongi felmérés szerint nem ők a 'legapróbbak' a nemes testrész méreteit tekintve. A felmérés vezetője hozzátette, téves az a régóta a köztudatban élő hiedelem, miszerint a cowboyok viszik el a pálmát méretükkel és képességekkel.

  A kutatócsoport októberétől öt hónapon átvizsgálta a23 és 93 év közötti kínai önkéntest.

  péniszméretek ázsiaiak megrángatja a péniszet a tövénél

  Az eredmények szerint átlagos hosszuk ugyanúgy 8,46 centiméter, mint a tengeren túli sorstársaiké. Kicsit nagyobbak a németek az péniszméretek ázsiaiak 8,6 centijükkel, az izraeliek 7,8 centiméterrel büszkélkedhetnek, míg a sort a Fülöp-szigetek lakói zárják 7,35 centivel.

  péniszméretek ázsiaiak aki a pénisz megnagyobbodásának gyakorlatait végezte

  A dobogó legfelső fokán az olaszok álnak 9 centiméterrel, míg az amerikaiaknak átlagosan 8,8 centi jutott. Természetesen mindez a nyugalomban lévő péniszekre vonatkozik.

  péniszméretek ázsiaiak lány merevedése

  Ezek szerint a magasságnak semmi köze a fallosz hosszához, de az mindenesetre bizonyos, hogy azoknak a férfiaknak, akik testsúlyproblémával küszködnek vagy magas a koleszterin szintjük rövidebb legféltettebb kincsük.

  Emiatt a pénisz mérete is változik, csökken.

  péniszméretek ázsiaiak a legvastagabb és legnagyobb pénisz

  Ez az emberi test válaszreakciója a változásokra' — magyarázza a kutatás vezetője, aki egy hasonló felmérés eredményeire hivatkozott. Forrás: Independent Online.