Olvasási mód:

Pénisz összefüggései. Plázs: Újabb elmélet: miből következtethetünk a hímvessző méretére? | contentcafe.hu

Tartalom

  pénisznövelő szuszpenzió izgatott hím pénisz

  Röviden: nincs. Egy es kutatásban férfi megkérdezésével már meghatározták az átlagos péniszméretet, ezek alapján: ernyedt állapotban 9,1, merev állapotban pedig 13,1 cm az átlagos pénisz hossza. Erre még ban tett kísérletet egy felmérés, aminek során 63 pénisz összefüggései férfi adatait vetették össze a testmagasság, a lábméret és a pénisz hossza alapján.

  akinek a legkisebb a péniszmérete mi szükséges a pénisz felemeléséhez

  Itt a kutatók az találták, hogy a nagyobb lábú férfiaknak a férfiasságuk is nagyobb volt, de egyrészt meg kellett állapítaniuk, hogy nem számottevő mértékben, másrészt kevés emberen végezték a felmérést, így az nem tekinthető bizonyító erejűnek a pénisz hossz és a lábméret közötti összefüggés bizonyítására.

  Tudományos bizonyíték tehát nincs.

  pénisz két fejjel gyógyítja a pénisz görbületét

  Mérték a testmagasságot, az ujjak hosszát, a lábfej, az orr, a száj és a fül méretét, sőt, a kopaszodás mértékét is. Egyetlen esetben találtak összefüggést: a merev pénisz hossza saját körméretével volt egyenesen arányos, ami azért elég egyértelműnek tűnik.

  Semmilyen más testrész méretével nem sikerült kapcsolatot felállítani. A különböző kutatások eredményeinek összesítésével most a Business Insider tett pontot végre ennek a parázs tudományos vitának a végére. Megosztás Facebookon Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem Email cím.

  hogyan lehet egyenes pénisz kicsi péniszek jók