Exkluzív péniszek

Exkluzív péniszek

Tartalom

  Merevedéskor a pénisz barlangos testei vérrel telítődnek, majd ezt a vért a pénisz felszínének közelében futó vénák szállítják el.

  exkluzív péniszek

  A határozott, de nem túl erős szorítással a péniszgyűrű a vér visszafolyását lassítja, ezáltal az erekció tovább tarthat és nagyobb méretet is eredményezhet. Amit tudni kell a péniszgyűrű használatáról! Ezek higiénikusak is, s bár többször használhatók, a fertőzések elkerülése végett egy újabb kapcsolat esetén a régi eszközt is cseréljük le.

  exkluzív péniszek

  Természetesen a péniszgyűrű nem véd a szexuális úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhesség ellen sem! A gyűrű legkönnyebben a félig merev péniszre húzható fel, és eltávolítása csak a merevedés megszűnése után ajánlott.

  exkluzív péniszek

  Mindkét félnek maximális élvezetet nyújt! Az élvezet fokozására léteznek a vibrációs péniszgyűrűk,melyeket csiklóizgatóval és néha ánuszizgatóval látnak el.

  exkluzív péniszek

  Egy kis motor gondoskodik a vibrációról,egyes modelleknél szabályozható rezgésintenzitással. Mindkét félnek örömet exkluzív péniszek a vibráció izgató hatással van a csiklóra és a péniszre is,így megdublázza az ozgazmust ez a kis játékszer!

  exkluzív péniszek