Mi a normális pénisz?

Amerikai péniszméret. Mekkora a világon az átlagos péniszméret? - Humen Online

Amerikai péniszméret

Kiderült, mekkora az ideális péniszméret a nők szerint filmfundpecs. Az átlagos amerikai pénisz hossza pontosan 14,15 centiméter 5,57 hüvelyk.

Jobban állunk, mint Amerika!

Az átlag persze csak átlag, a kutatásban lemért péniszek hossza centiméter között szóródott. A University of Indiana szexualitáskutatói időt és pénzt nem kímélve szexuálisan aktív amerikai férfi erektált péniszét mérték le, hogy végre pontot tegyenek a vita végére.

Amerikai péniszméret

Haldokló merevedés kutatás legmeglepőbb része, hogy a mért adatok nem nagyon tértek el a korábbi, önbevalláson alapuló mérések eredményeitől! Bár sok férfi szeretné, Amerikai péniszméret nagyobb lenne a pénisze, és még komoly erőfeszítésekre is hajlandó pénisze megnagyobbításáért, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy túlzó adatokat jelentene pénisze méretéről a kutatóknak. Herbenick amúgy a kutatók motivációiba is beavatta az érdeklődőket: Alapvetően nem péniszméret-kutatók akartunk lenni.

A felmérés egy szélesebb, az óvszerek szabását vizsgáló kutatás része volt, megállapításaink pedig további gyümölcsöző kutatási területekről is beszámolnak.

Amerikai péniszméret

Ezeket a Pénisz méreteket kedvelik a nők! Végül két, önbevallásos alapon készült péniszmérettérkép az érdeklődő közönségnek: Európa.

Amerikai péniszméret