Félek a csókolózástól...

A csókolózástól. 3. Kalóriaégetésnek sem utolsó

a csókolózástól

A csókolózás 5 jótékony hatása egészségünkre És lehetünk bármely korosztály tagjai, a csókolózás az egészséges párkapcsolat fenntartásán túl az egészségünk megőrzésében is szerepet játszik. A csókolózás egy friss szerelmesek mindennapjaiból sosem hiányozhat, azonban a párkapcsolat előre haladtával és a mézeshetek után sajnos gyakori, hogy ezen a terén lejjebb ad a pár, és kevésbé lesz rájuk jellemző ez az egészséges érintkezés.

a csókolózástól

Pedig a csókolózásnak sok előnye van az egészségre és a párkapcsolat egészére nézve egyaránt. Legfőbb pozitívuma, hogy segít mélyíteni a szerelmet és az egymás közötti kapcsolatot, a testi érintkezés következtében növeli a bizalmat és a kötődést párunk iránt.

  • Gyulladt pénisz és miért
  • Csók – Wikipédia
  • Vizeletfolyás gyenge és gyenge erekció
  • A csókolózás évekkel meghosszabbítja az életet | Marie Claire

Mindemellett pedig kimutatható egészségügyi jelentősége is van egy-egy lopott csóknak. Legnagyobb pénisz bálna csókolózás természetes úton tesz boldogabbá, és csökkenti a stresszt.

  • Merevedés 56 férfiban
  • A csókolózás 5 jótékony hatása egészségünkre | BENU Gyógyszertárak
  • Erekció vége
  • Miért tűnik el a csókolózás a párkapcsolatokból? | hu

Bizonyított tény, hogy ilyenkor megnövekszik testünkben az oxytocin-szint, melynek hatására csökken a bennünk lévő feszültség. Az endorfin és dopamin termelésünk is megugrik, ennek következménye a boldog, euforikus érzés. A csókolózás természetes úton segíti az immunrendszert.

a csókolózástól

Bár gondolhatnánk, hogy a nyál megosztása nem túl higiénikus dolog, hiszen egy szenvedélyes csók során több millió baktériumot adhatnunk át a másiknak, vagy épp vehetünk át tőle, mégis sokkal nagyobb esélyünk van egy kézfogás miatt betegnek lenni. Friss tanulmányok szerint a csókolózás egyenesen növeli például a nők immunitását a citomegalovírussal szemben, amely olyan születési rendellenességeket okozhat, mint például a vakság. A csókolózás hatékony megoldás a magas vérnyomás ellen.

a csókolózástól

Ajkainkban is több vérér fut, és ha csókolózunk, ezek a mozgás hatására tágulnak. A vér az arcba irányul, kevesebbet juttatva a test a csókolózástól részébe, ami pedig alacsonyabb vérnyomást eredményez. Továbbá, ha a szív gyorsabban ver az izgalmi állapot következtében, az szintén mérsékeli a magas vérnyomást.

Mindörökké

Az allergiás tüneteinket is csökkenthetjük csókolózással. Egy kutatás során kontrollált körülmények között vizsgáltak allergiától szenvedő alanyokat, az eredmények pedig alátámasztották a a csókolózástól pozitív hatását a tünetek csökkentése terén.

Huszonnégy

Fejfájás esetén hasznos csókolózással csillapítani a tüneteinket. A folyamat hasonló, mint a vérnyomás csökkentésekor. A véráram megnő, ez pedig csökkenti a gyulladásos tüneteket és a fájdalmat.

a csókolózástól

A stressz okozta fejfájás esetén is hatékony a módszer, hiszen a csókolózás megnyugtat bennünket.